HVILKEN MADRAS PASSER TIL ELEVATIONSSENGEN?

Den rigtige madras til din elevationsseng er en af de bedste og nemmeste måder at sikre den optimale komfort og støtte, men ved du egentlig, hvilken madras du skal vælge? Udbuddet af madrasser er mange, og det kan være en større jungle at finde rundt i. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du vælger den rette madras til din elevationsseng.

En elevationsseng er en god idé

Hvis du er på udkig efter en ny seng, er der flere grunde til, at en elevationsseng er en god ide. En elevationsseng kan give en højere seng, som gør den lettere tilgængelig i hverdagen. Elevationssengens hæve og sænke funktion kan være en hjælpende hånd til at komme op af og ned i sengen.

Denne type seng kan også være med til at forebygge rygproblemer og kredsløbsproblemer med uro i benene. Samtidig inviterer du hyggen ind i soveværelset, hvor elevationssengens bevægelighed gør det nemt og hyggeligt eksempelvis at læse en bog eller avis. En elevationsseng giver muligheden for personlig tilpasning, som giver den optimale liggekomfort.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for, at din kommende seng skal være en elevationsseng, skal du vælge en dertilhørende madras. Dette valg er nemmere end først antaget. Mange begår faktisk den fejl, at de tror, at der er bestemte typer af springmadrasser og topmadrasser, der passer specielt godt til en elevationsseng.

Ved køb af madras til elevationsseng er alfa omega, at du finder lige nøjagtig dén madras, der stemmer overens med dine individuelle behov. Den eneste klare anbefaling i valget af topmadras til din elevationsseng er en split topmadras. Denne type er velegnet på en dobbelt elevationsseng. En split madras har som standard form som et U. Det vil sige, at madrassen er delt ved hovedenden.

Yderligere tilbyder mange sengeforhandlere også split topmadrasser, som har form som et H. En topmadras med H-split er delt både i hovedenden og fodenden. Topmadrasser med split til dobbeltsenge gør, at den ene side af sengen kan eleveres, uden det påvirker den anden side.

Med en splitmadras til en dobbeltseng undgår du, at der ikke opstår en revne i sengen, men at der derimod opretholdes en behagelig overgang, hvor madrassen ikke skrider til den ene eller anden side.

Få hele pakken

Synes du, at valget af din nye elevationsseng er en længere og uoverskuelig proces? Mulighederne og tilbuddene er mange, og det kan være svært at finde hoved eller hale i denne proces. Netop af denne grund er der mange sengeforhandlere, som gør det nemt for dig ved at tilbyde en komplet elevationsseng.

På denne måde er du sikret en komplet sammensætning af dine nye seng, som er valgt af kompetente eksperter. I en komplet elevationsseng får du ofte en tilhørende madras med i prisen, hvor du blot skal beslutte, hvilken hårdhed, der matcher dine behov. På denne måde er sengen altså valgt for dig, men du kan stadig have en finger med i spillet og påvirke sengens udtryk ved at vælge den farve, der passer til dig.

Dermed er du både sikret en god kvalitet, hvor du samtidig kan sætte prikken over i’et i dit soveværelse. Denne pakkeløsning gør det nemt for dig at finde din nye elevationsseng.