En kontinentalseng kendetegnes ved dens hotellook, hvor der typisk ligger 3-lag madrasser ovenpå hinanden ( Topmadras, Springmadras, Underboks ). Kontinentalsengen er beklædt med stof, som findes i mange farver og kvaliteter.
Sengen stilles på ben og kan benyttes med eller uden Hovedgavl alt efter hvilket udseende man ønsker. Men ved du egentlig, hvad den består af og hvorfor føres kontinentalsenge i forskellige prisklasser ?. Her kan du læse om forskellen, så du måske nemmere kan finde frem til din kontinentalseng.

Kontinentalsengens popularitet og klasser

Kontinentalsengens stigende popularitet skyldes hovedsageligt det flotte hotel look og at sengen kan fås uden markant revne i midten. Man skal dog være opmærksom på, at en kontinentalseng føres i en standard, mellem og luksus klasse og at du opnår forskellig liggekomfort og fordele alt efter hvilken kvalitet og model du vælger.

Fordele ved en kontinentalseng

Hvis du køber en kontinentalseng med 1 stor springmadras, kan du få en seng uden revne i midten. Jo højere klasse og kvalitet jo mere ensartet vil sengen føles over hele liggefladen.

Antallet af fjedrelag og fjedremodel har indflydelse på hvordan sengen føles og påvirker hvor god komfort og støtte du kan opnå. Derudover vil en kontinentalseng give mere trykaflastning og plads til skulder og hofte, jo flere lag fjedre der er ovenpå hinanden.

Kontinentalseng ( Standard klassen )
Er typisk opbygget med 2 løse springmadraskerner i et stort betræk ( Er ikke beregnet til at ligge på midten ). Sengen har kun 1-lag fjedre og har en skumbund som gør sengen forholdsvis fast. Føres i hårdhed : Medium og Fast. Forventet holdbarhed : 5-10 år.

Kontinentalseng ( Mellem klassen )
Føres både med 2 løse madraskerner eller 1 stor springmadras ( Hvis man ønsker at kunne ligge på midten ). Man skal dog være opmærksom på at sengen vil føles hårdere på midten, da det er der de 2 underbokse støder sammen. Sengen har derudover 2-lag fjedre som gør sengen mere fleksibel og giver mere plads til skulder og hofte. Føres i hårdhed : Medium, Fast og X-Fast. Forventet holdbarhed : 10 år.

Kontinentalseng ( Luksus klassen )
Er altid med 1 stor springmadras ( Så man kan ligge på midten ) og man kan alt efter opbygning opnå god liggekomfort over hele liggefladen. Føres med 2 til 5 lag fjedre, så man kan få den optimale komfort, støtte, aflastning og mest plads til skulder og hofte. Føres i hårdhed : Soft, Medium, Fast og X-Fast. Forventet holdbarhed : 15 år

Valg af hårdhedsgrad på Kontinentalseng

En kontinentalseng føres som minimum i 2 hårdhedsgrader ( Medium el. Fast ) og luksus sengene føres i op til 4 hårdhedsgrader ( Soft, Medium, Fast og X-Fast ). Valget af hårdhedsgrad afhænger af ens højde og vægt, samt hvilken komfort man bedst kan lide.

Ved valg af korrekt hårdhedsgrad, vil ens ryg ligge så vandret som muligt og man vil opleve en god nats søvn uden smerter i skulder og lænd. Ved køb online kan du se den anbefalet hårdhedsgrad ” via din vægt ”.

Topmadras på Kontinentalseng

De fleste Kontinentalsenge skal benyttes med topmadras. Sengen giver støtten men Topmadrassen skal ses som et komfortlag, der gør det muligt for dig at vælge den overflade du finder dig bedst tilpas på. De fleste sengebrands tilbyder flere topmadras modeller ( eks. med Latex, Koldskum og Memory Foam ) og de føles forskelligt at ligge på. 

Topmadrasserne kan fås i flere kvaliteter, som kan afgøre hvor godt den ånder og ventilerer. Ydermere fungere topmadrassen som en skåner der forlænger holdbarheden på sengen og den gør det også muligt at man kan nøjes med at ligge et kuvert- lagen på den, så man kan se sin flotte Kontinentalseng.

Kontakt time2sleep på telefon 36461841 eller besøg os i vores forretning i Brøndby og få vejledning i de forskellige Kontinentalsenge.