SENGE MED OPBEVARING

En seng med opbevaring giver masser af muligheder. Der er for eksempel plads til ekstra dyner, hvis man skifter til vinter og sommerdyne, og der vil også kunne være plads til tøj eller diverse andre ting, som normalt kræver skabsplads.

Når pladsen er trang er det også praktisk og ofte meget fordelagtigt at få fat i en seng med en eller anden form for opbevaring. Udover den ekstra opbevaring giver sådan en seng også mulighed for personlighed i rummet.

seng med opbevaring


Forskellige varianter af senge med opbevaring

Hvis du er til et enkelt look kan du anskaffe dig en boxmadras med opbevaring, som umiddelbart ligner en helt almindelig seng, men som gemmer på en masse god plads nedenunder. Her får du mulighed for at få en masse opbevaringsplads, som normalt ikke bliver udnyttet - og det er en fordel, hvis du f.eks. bor i en lille lejlighed.

Du kan også vælge en flot skuffeseng, som også giver masser af opbevaring og kan være med til at skabe lige netop det udtryk i rummet, som du ønsker. Du kan eksempelvis få en sengeramme med skuffer fra Messina i et minimalistisk og smukt design, der samtidig er et holdbart og meget praktisk valg.

Sengerammen har fire store skuffer, hvori der er plads til at opbevare ekstra dyner, puder, tæpper, sengetøj, vinter- og sommertøj eller lignede. Du får altså en praktisk seng med masser af opbevaring uden at gå op kompromis med designet.

Denne type af seng med skuffer kan med fordel også benyttes på børneværelser, hvor den er perfekt til både legetøj, bamser, ekstra tøj eller lignede.

opbevaring seng

Komforten er i top

Selvom der er lavet opbevaring under sengen, og der er fokus det udtryk, som sengen skaber, betyder det ikke, at der bliver gået på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Kvaliteten af nattesøvnen afhænger i høj grad af både sengen og madrassen, og derfor er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis, men finder den type af madras, der passer til dig og dine individuelle behov.

Hvis du vælger et sengestel med opbevaring vil du selv skulle vælge din madras, og dermed vil du kunne vælge en madras, der opfylder lige netop dine præferencer. Du kan vælge både hårdhed og størrelse, og så skal du selvfølgelig også have med i dine overvejelser hvilken type af seng, madrassen skal passe til. Men kort sagt er en god madras en rigtig god investering, som du med garanti vil blive glad for mange år fremadrettet.