HVEM ER VI

time2sleep har siden år 2006 hjulpet kunder til en god nats søvn og råder i dag over et stort udvalg i senge og madrasser fra 9 Sengebrand´s. I vores store butik i Brøndby kan du se og afprøve de fleste modeller. Så står du og mangler en ny seng, eller trænger din gamle madras til en udskiftning, så er vi parate til at finde frem til den helt rigtige løsning sammen for dig. Hos time2sleep giver vi os tid til at lytte til kundens ønsker til sin nye seng, og vores ansattes store ekspertise hjælper dig efterfølgende til at finde den seng, som passer bedst muligt til dit behov.

Vi ved hos time2sleep, at alle mennesker har brug for en seng at sove i og derfor har vi også senge i flere forskellige prisklasser. Vores senge og madrasser tilbydes til  gode og konkurrencedygtige priser, dog uden at gå på kompromis med den høje standard, som du altid kan forvente af en seng købt hos time2sleep.

Vi tilbyder dig prøvetid på de fleste sengemodeller, så du kan ændre madrassens hårdhedsgrad, såfremt dit behov viser sig at være til en hårdere eller blødere madras. Ønsker du din nye seng eller madras leveret, så kan time2sleep selvfølgelig tilbyde dette til en rimelig pris. Vi samarbejde med vognmandsfirmaet Combiflyt, som kan leverer og evt. monterer og din nye sengeløsning. Bortfjernelse af gl. seng og madras kan også tilkøbes.