FIND DEN RIGTIGE SENG TIL TEENAGEVÆRELSET

Mange teenagere bruger en stor del af tiden derhjemme på enten at ligge eller sidde i sengen. For en teenager bliver sengen nemlig ikke kun brugt, når man sover, men også når der laves lektier eller andet.

Derfor er det vigtigt at finde en god boxmadras, der kan holde formen i lang tid, og hvor din teenager trygt kan opholde sig mange timer i løbet af dagen uden at kunne mærke det på en negativ måde i kroppen. Det kan f.eks. være, at du skal anskaffe en Jensen Diplomat Boxmadras til din teenager. Den giver god støtte til kroppen, og den har vendbar madraskerne, hvilket gør, at den har længere holdbarhed.

sofa

En sovesofa til teenager værelset

En sovesofa  er et godt alternativ for mange teenagere. De findes i vidt forskellige designs og størrelser, og mange af modellerne har indbygget opbevaringsplads til sengetøj.

Der er mange fordele ved en sovesofa, og der er mange grunde til at overveje, om ikke det ville være et godt alternativ til en almindelig seng på et teenager værelse, herunder:

  • En sovesofa giver mulighed for at udnytte rummet til fulde. Som teenager vil man ofte gerne være alene på værelset med vennerne, og en sovesofa kan gøre, at rummet både kan være stue og soveværelse på en og samme tid.

  • Under de fleste sovesofaer er der mulighed for opbevaring, hvilket altid er en fordel på små værelser, hvilket børne- eller teenager værelser ofte er.

  • En sovesofa er nem at ordne om morgenen, hvilket er et plus for rigtig mange unge mennesker.

  • Med en sovesofa på værelset kan din teenager slappe af, når han eller kun kommer hjem fra skole uden at blive nødt til at ligge i sin seng, som når man sover. Det er for mange en fordel, og måske det kan gøre, at man undgår at falde i søvn i løbet af dagen?
teenager seng

Vælg den rigtige størrelse seng

Udover at der findes mange forskellige typer af senge med hver deres fordele, findes der også forskellige størrelser. Hvis der er meget plads på teenager værelset kan man jo frit vælge størrelse, men til teenagere anbefales ofte størrelserne 90x200, 120x200 eller 140x200.

En 90x200 seng er en almindelig enkeltseng, der er god til et værelse, hvor der er lidt trangt. Det anbefales ikke at gå efter en seng, der er mindre end 90 cm i bredden, da det er også er rart, at der er lidt plads at bevæge sig rundt på.

En 120x200 og en 140x200 er en lille halvandenmandsseng og en almindelige halvandenmandsseng. De er begge gode, når der er lidt ekstra plads på værelset, og hvis din teenager godt kan lide at fylde i sengen. Især den almindelige halvandenmandsseng kan også sagtens have plads til to personer og er derfor et godt valg, hvis der ofte er venner på besøg.