ØG KOMFORTEN MED EN LÆKKER TOPMADRAS

En topmadras er tiltænkt som et komfortlag der samtidigt optager slitage fra madrassen. En topmadras lægges altså ovenpå din madras, så du opnår en øget komfort, og du dermed har mulighed for at tilpasse sengen endnu bedre til dine individuelle ønsker og præferencer. Udover at sikre dig en ekstra god komfort, er topmadrassen også med til at beskytte sengen, så den kan holde i en lang årrække uden at blive dårligere. Topmadrasser laves hovedsageligt i 4 slags materialer; polyskum, koldskum, latex og visko elastisk skum, og hvert materiale har hver deres fordele.

Læs mere

Topmadras

by Karma Classic Latex topmadras
by Karma Classic Latex topmadras
f.eks. 90x200 1.698,- 
by Karma Classic Visko topmadras
by Karma Classic Visko topmadras
f.eks. 90x200 1.698,- 
by Karma Lux Latex topmadras TILBUD
by Karma Lux Latex topmadras
f.eks. 90x200 Nu 1.998,-  Før 3.189,-  | Spar -1.191,- 
by Karma Lux Visko topmadras TILBUD
by Karma Lux Visko topmadras
f.eks. 90x200 Nu 1.998,-  Før 3.189,-  | Spar -1.191,- 
by Karma Tallalay Latex topmadras TILBUD
by Karma Tallalay Latex topmadras
f.eks. 90x200 Nu 3.998,-  Før 5.499,-  | Spar -1.501,- 
by Karma Trensed Latex topmadras TILBUD
by Karma Trensed Latex topmadras
f.eks. 90x200 Nu 2.498,-  Før 4.069,-  | Spar -1.571,- 
by Karma Trensed Visko topmadras TILBUD
by Karma Trensed Visko topmadras
f.eks. 90x200 Nu 2.498,-  Før 4.069,-  | Spar -1.571,- 
Lapur 5 Latextopmadras
Lapur 5 Latextopmadras
f.eks. 90x200 2.998,- 
Lapur 10 Latextopmadras
Lapur 10 Latextopmadras
f.eks. 90x200 3.998,- 

MERE OM TOPMADRASSER

En topmadras kan forbedre liggekomforten på en eksisterende madras, så det kan være en ide først at kigge på ny topmadras, inden du bare skifter din gamle madras ud. Topmadrasser i topklassen er normalt ekstra åndbare, så man ikke har det så varmt i løbet af natten. Det er især en fordel, hvis man lider af svedeture i løbet af natten. Andre topmadrasser er rigtig gode til at mindste tryk på kroppen, så du kan få en mere rolig søvn uden ømme skulder og hofter, hvilket er en fordel, hvis du er ældre, har skader eller lider af ondt i ryggen eller andre muskelgrupper. 

 

Topmadrasser til enhver smag og budget

Hos time2sleep fører vi et stort udvalg af topmadrasser fra ni forskellige anerkendte sengebrands, såsom Jensen, Evolution og Sleep Well. Priserne og dermed også kvaliteten spænder meget bredt i topmadrasser, og Time2sleep fører topmadrasser fra mellemklassen til topklassen. Prisen afhænger blandt andet af tykkelsen samt kvaliteten på skummet og betrækket. Således er der en topmadras til enhver uanset præferencer og budget.

 

Et personligt og individuelt valg

Valget af topmadras afhænger af hvilken følelse overflade man bedst kan lide samt hvilke egenskaber man ligger vægt på. I vores butik i Valby, står der altid et team af kompetente og erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig. Rådgivningen tager udgangspunkt i dine personlige ønsker, dine sovevaner, din nuværende madras samt din kropsbygning. Uanset om du søger en tyk luksus topmadras, der får dig til at føle sig som prinsessen på ærten eller en tynd, men støttende topmadras, der afhjælper smerter, har vi hos Time2Sleep med garanti det, du søger

 

Se vores store udvalg af topmadrasser

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores store sortiment af topmadrasser. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik i Valby, hvor du kan se og prøve alle de topmadrasser, vi har i vores sortiment.  Du kan også tage kontakt til os på tlf. 36 46 18 41 og hør nærmere om mulighederne med topmadrasser.