Auping

Auping har i mange år været blandt de mest anerkendte producenter af senge- og soveværelsesprodukter af flere forskellige årsager. Virksomheden startede i Holland i 1988 og har siden været i en rivende udvikling som har resulteret i, at Auping i dag Europas mest bæredygtige sengeproducent, da størstedelen af deres varer er produceret af genbrugsmaterialer. Virksomhedens produktion er desuden 100 procent CO2 neutral, og nogle af deres vigtigste nøgleord er design, kvalitet og komfort. Du kan altså roligt vælge en seng eller madras fra Auping med god samvittighed overfor miljøet, men uden at gå på kompromis med hverken udseende eller komfort.

Læs mere

Auping Two tone Sengetæppe UDSALG
Auping Two tone Sengetæppe
Nu 796,-  Før 995,-  | Spar -199,- 
Auping Manuel Elevationsbund UDSALG
Auping Manuel Elevationsbund
f.eks. 90x200 Nu 2.800,-  Før 3.500,-  | Spar -700,- 
Auping Match Wood Sengeramme UDSALG
Auping Match Wood Sengeramme
f.eks. 180x200 Nu 7.200,-  Før 9.000,-  | Spar -1.800,- 
Auping Comfort natur Hovedpude UDSALG
Auping Comfort natur Hovedpude
Nu 556,-  Før 695,-  | Spar -139,- 
Auping Comfort latex Hovedpude UDSALG
Auping Comfort latex Hovedpude
Nu 796,-  Før 995,-  | Spar -199,- 
Auping Original box Inizio Kontinental seng UDSALG
Auping Original box Inizio Kontinental seng
f.eks. 180x200 Nu 17.596,-  Før 21.995,-  | Spar -4.399,- 
Auping 1 motors elevationsbund UDSALG
Auping 1 motors elevationsbund
f.eks. 90x200 Nu 6.400,-  Før 8.000,-  | Spar -1.600,- 
Auping 2 Motors Elevationsbund UDSALG
Auping 2 Motors Elevationsbund
f.eks. 90x200 Nu 8.800,-  Før 11.000,-  | Spar -2.200,- 
Auping 3 Motors Elevationsbund UDSALG
Auping 3 Motors Elevationsbund
f.eks. 90x200 Nu 11.200,-  Før 14.000,-  | Spar -2.800,- 

En god nattesøvn med Auping

En god nattesøvn er vigtig for vores daglige trivsel og velbefindende, og her er det netop vores seng og madras, der er første skridt på vej mod en god nattesøvn, så du hver morgen kan vågne op og føle dig frisk og veludhvilet. Føler du dig øm og ikke udhvilet om morgenen, kan det være en god idé at kigge på en ny seng og / eller madras. Alle Auping bunde er fremstillet i metal som har et finspundet metalnet med 10.000 støttepunkter, der er med til at sikre dig en god komfort. Bundene føres alt efter behov som planbund eller med 4 forskellige slags elevationsbunde, hvis du ønsker en Auping elevationsseng. Kombineret med en af Aupings fem forskellige springmadrasser, får du god støtte og optimal ventilation uden brug af topmadras.

 

Auping senge og madrasser

Hos Time2sleep fører vi et stort udvalg af Auping senge, sengerammer og tilbehør, såsom Auping madrasser, hovedpuder og sengelinned. Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvad vi kan tilbyde inden for Auping. Du har naturligvis også mulighed for at besøge vores butik i Valby, hvor du kan afprøve de forskellige Auping senge og madrasser. I vores butik står der altid et erfarent og kompetent team klar til at vejlede dig, uanset om du søger ny madras, seng, hovedpude eller noget helt fjerde.

Auping senge er anerkendt for deres kvalitet og det flotte design. De adskiller sig fra mange andre brands, ved at gå meget op i detaljerne og sætte deres eget præg, på alt de laver. Sengene bliver ofte brugt som udstillingsmodeller til diverse blade og magasiner, fordi de i mange tilfælde baner vejen for, hvad der er populært og samtidig giver et stilrent og enkelt udtryk. Sengene fra Auping udstråler mange års erfaring og dyb dedikation i designet. Når det kommer til komforten, bliver der ikke gået på kompromis med noget. Du får en seng af meget høj formstabilitet, der er tilegnet af naturlige materialer og med et ønske om at skabe noget ekstraordinært.

Madrasserne fra Auping er kendt for at være meget ventilerende og for at favne bredt, når det gælder om at tilpasse de individuelle behov. Auping madrasserne er af meget høj kvalitet og har en naturlig ventilation, der for mange giver en bedre søvn. Der er forskel på, hvor varmt folk har det når de sover og derfor kan det være vigtigt med en madras, der kan regulere varmen, så søvnen bliver så optimal som mulig.

 

Vil du vide mere om vores produkter?

Hvis du vil vide mere om vores sortiment af Auping eller andre mærker, er du velkommen til at tage kontakt til os på 36 46 18 41, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål. Time2sleep fører desuden altid knald gode tilbud, som du også kan finde her på siden.