Find din nye hovedpude hos Time2sleep

Hos Time2sleep har vi flere års erfaring i vejledning af hovedpuder. Du er sikret en hovedpude, som emmer af kvalitet og komfort, og som samtidig matcher dine behov. Udbuddet af hovedpuder er stort, og derfor råder vi kun over de absolut bedste producenter. Heriblandt finder du en hovedpude fra vores eget sengebrand, Sleepwell. Produktionen foregår i Danmark og giver en hovedpude, der tilpasser sig efter kropstemperaturen. Vi forhandler hovedpuder af mærket Tempur, som er det eneste hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation. Derudover finder du hovedpuder fra følgende brands:

Tilsammen giver dette en bred vifte af muligheder i valget af din hovedpude. Vi sætter en stor ære i at vejlede dig til at finde den helt rigtige løsning.

 

Læs mere

Hovedpude

Satin Moskus 3-lags hovedpude Tilbud
Satin Moskus 3-lags hovedpude
Nu 599,-  Før 899,-  | Spar -300,- 
Auping Comfort latex Hovedpude
Auping Comfort latex Hovedpude
995,- 
Tempur Original Hovedpude Tilbud
Tempur Original Hovedpude
Nu 719,-  Før 899,-  | Spar -180,- 
Tempur Traditional Hovedpude Tilbud
Tempur Traditional Hovedpude
Nu 974,-  Før 1.299,-  | Spar -325,- 
Tempur Breeze Hovedpude Tilbud
Tempur Breeze Hovedpude
Nu 1.124,-  Før 1.499,-  | Spar -375,- 
Auping Breeze Talalay latex Hovedpude
Auping Breeze Talalay latex Hovedpude
995,- 
Auping Prestige natur hovedpude
Auping Prestige natur hovedpude
1.395,- 
Auping Comfort natur Hovedpude
Auping Comfort natur Hovedpude
695,- 
Jensen Tempsmart Hovedpude
Jensen Tempsmart Hovedpude
698,- 

Hovedpuder med individuelle funktioner

Valget af hovedpude går hånd i hånd med dine behov. Hos os finder du hovedpuder i forskellige højder med forskellige kamre. Alle hovedpuder består af et naturligt indhold. En 3-kammer hovedpude er til dig, der ønsker en pude, som ikke flader ud så snart, du lægger hovedet på den. Her består indmaden i de to yderste kamre af dun. Det midterste kammer er en sammenblanding mellem dun og fjer. Vi forhandler kvalitetshovedpuder, som er temperaturregulerende, som aktivt går ind og giver balance, så du undgår en urolig og dårlig søvn. I butikken i Valby eller på telefonnummer 36 46 18 41 kan du få meget mere information om vores udvalg af hovedpuder.