Dunlopillo

Dunlopillo stammer helt tilbage fra 1929 i et køkken i London. Den britiske videnskabsmand, E. A. Murphy piskede rågummi fra gummitræer og bagte det ved en bestemt temperatur, som resulterede i et helt unikt og særprægede materiale, som formede sig efter kroppen. Historien bag Dunlopillo har sin rod i udviklingen af sæder til motorcykler, parlamenter, fly og lignende. Fra mærkets begyndelse handlede det om et materiale, som var bekvemt at sidde i, og Dunlopillo er i dag et af markedets mest anerkendte specialister i søvnkomfort.

Læs mere

Dunlopillo Natura White Latexmadras BLACK DAYS
Dunlopillo Natura White Latexmadras
f.eks. 90x200 Nu 5.329,-  Før 8.199,-  | Spar -2.870,- 
Dunlopillo Natura Black Latexmadras BLACK DAYS
Dunlopillo Natura Black Latexmadras
f.eks. 90x200 Nu 5.329,-  Før 8.199,-  | Spar -2.870,- 
Dunlopillo Natura Deluxe Latexmadras BLACK DAYS
Dunlopillo Natura Deluxe Latexmadras
f.eks. 90x200 Nu 6.369,-  Før 9.799,-  | Spar -3.430,- 
Dunlopillo Square Hovedgavl
Dunlopillo Square Hovedgavl
f.eks. b. 180 3.999,- 
Dunlopillo Plain Hovedgavl
Dunlopillo Plain Hovedgavl
f.eks. b. 180 2.999,- 
Dunlopillo Graphic Hovedgavl
Dunlopillo Graphic Hovedgavl
f.eks. b. 180 3.999,- 
Dunlopillo Contour Hovedpude
Dunlopillo Contour Hovedpude
799,- 
Dunlopillo Square Hovedpude
Dunlopillo Square Hovedpude
799,- 
Dunlopillo Premium Hovedpude
Dunlopillo Premium Hovedpude
799,- 

Det bedste af det bedste

Hos Time2Sleep sætter vi en stor ære i at tilbyde vores kunder markedets førerende og bedste produkter. Dunlopillo emmer af god liggekomfort, som er i stand til at aflaste din nakke, ryg og skuldre på en helt unik måde. Vi fører Dunlopillo madrasser og Dunlopillo hovedpuder, som i mange år er blevet anerkendt af hospitaler og rygeksperter for sit særlige materiale. I vores udvalg af Dunlopillo madrasser finder du blandt andet Dunlopillo Natura White Latexmadras med 7 komfortzoner, som gør at madrassen altid tilpasses din krop. Denne Dunlopillo madras består af markedets højeste kvalitet af naturlatex, hvilket sikrer dig og din liggekomfort i mange år. Vi fører Dunlopillo hovedpuder i forskellige højder, så du kan finde lige præcis dén hovedpude, der støtter din nakke bedst muligt. Dertil tilbyder vi en Dunlopillo hovedpude, som på én og samme tid er fyldig og allergivenlig. Hos os finder du også Dunlopillo senge, hvor vi både fører kontinentalsenge og elevationssenge, hvor der anvendes en åbenporet naturlatex, som sikrer dig en optimal ventilation hele året rundt.

Hos Time2sleep finder du et bredt udvalg af Dunlopillo til din nattesøvn:

  • Dunlopillo madrasser
  • Dunlopillo hovedpuder
  • Dunlopillo senge

Dunlopillo sikrer dig materialer, som er nøje udvalgt, hvor kvalitet, holdbarhed, komfort og miljø er i højsædet.

Besøg os

I butikken i Valby kan du opleve disse unikke produkter fra Dunlopillo, hvor vores medarbejder står klar til at give dig en professionel og personlig rådgivning. Du er også altid velkommen til at tage kontakt på 36 46 18 41 eller sende en mail til info@time2sleep.dk