KONTINENTALSENGEN GIVER OPTIMAL KOMFORT

Kontinentalsenge udgør én samlet seng som oftest består af 3 lag; boksbasevisuelt stor madras og topmadras. Fælles for dem alle er det flotte og eksklusive hotellook, og at man opnår en sengeløsning uden mærkbar overgang på midten af madrassen. Her på siden kan du danne dig et overblik over hvilke kontinentalsenge, vi fører. Du vil desuden opleve at Time2sleep altid fører yderst fordelagtige tilbud, så du kan få den bedste seng, madras, hovedpude eller lignende til den bedste pris.

Læs mere

Kontinental

Lama First Pocket Skuffe Kontinental TILBUD
Lama First Pocket Skuffe Kontinental
f.eks. 180x200 Nu 9.098,-  Før 18.196,-  | Spar -9.098,- 
Lama First Multipocket Skuffe Kontinental TILBUD
Lama First Multipocket Skuffe Kontinental
f.eks. 180x200 Nu 10.698,-  Før 21.396,-  | Spar -10.698,- 

En kontinentalseng til alle behov og budgetter

Hos Time2sleep forhandler vi kontinentalsenge fra 5 sengebrands fra mellemklassen til topkvalitet, hvilket gør, at der findes en kontinentalseng til alle behov, ønsker og budgetter. De brands vi fører inden for kontinentalsenge er Jensen, LaPur, Evolution, by Karma og Dunlopillo, som alle er kendte mærker inden for Branchen. Prisen afhænger blandt andet af mærke, type og kvalitet og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til netop den seng der passer bedst til dine behov og pengepung.


Hvad er forskellen på forskellige kontinentalsenge?

En kontinentalseng fås, alt efter sengebrand, både med og uden fjedre og med forskellige typer topmadrasser. I mellemklassen opbygges den mellemste madras i kontinentalsengen med to madraskerner i et stort betræk, så overgangen på midten er minimal.  I luksusklassen føres kontinentalsengen med 1 stor madras, så man kan ligge på midten og få god støtte og søvn. Fælles for både mellemklassen og luksusklassen er, at du ikke vil blive generet af hullet mellem to madrasser, der er i en seng, der er bygget op med to madrasser med hver deres betræk.

 

Ring og hør nærmere om fordelene ved kontinentalsenge

Overvejer du at investere i en kontinentalseng, men har ubesvarede spørgsmål? Vi står altid klar til at vejlede om fordele og ulemper ved de forskellige sengemærker på tlf. 36 46 18 41 – tag endelig kontakt og hør nærmere. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Valby, hvor der altid står dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng, madras, hovedpude, eller hvad du nu søger. I vores butik har du naturligvis også mulighed for at prøve vores produkter, hvilket er en stor fordel, før man eksempelvis investerer i en ny seng