Alverdens tilbehør til elevation

Hos Time2sleep finder du alt det det tilbehør, du skal bruge til din elevationsseng. Vi råder over udstyr, som alle bevirker til at sætte den sidste hånd på værket. I samarbejde med nogle af Danmarks og Tysklands største sengeleverandører tilbyder vi følgende tilbehør:

-     Elevationslamper

-     Anti skridunderlag

-     Sidebremser

-     Endebremser

-     Samlebeslag

-     Trådløs fjernbetjening

Vi lægger stor vægt på at tilbyde et bredt udvalg af tilbehør, så vores kunder kan få størst udbytte af deres elevationsseng.

Læs mere

Tilbehør til elevation

Ramme / Sokkel med skuffer - Decor
Ramme / Sokkel med skuffer - Decor
f.eks. 180x200 6.999,- 
Ramme / Sokkel med skuffer - Bøg el. Ege fineer
Ramme / Sokkel med skuffer - Bøg el. Ege fineer
f.eks. 180x200 8.999,- 

Deltaljer til elevationssengen

Der findes mange forskellige deltaljer til elevation. Vi forhandler to typer af elevationslamper. En elevationslampe med lysdæmper er til dig, der ønsker et moderne design og en elegant løsning. Denne findes i tre farver: sort, hvid og crom. Lampen har beslag til montering på elevationsbunden, som gør at lampen følger med op, når sengen hæves. Dertil har lampen flexarm og højdejusterbar teleskobstang, som gør den let anvendelig i hverdagen. Yderligere tilbyder vi en smart universal elevationslampe med flexibel arm og LED belysning. I vores udvalg af tilbehør til elevation finder du også et anti skridunderlag, som lægges under din topmadras. Underlaget er lavet af en flexibel fiberdug, som har en speciel klistrende hinde, så topmadrassen bliver holdt på plads. Du er garanteret et skridunderlag, hvor madrassens oprindelige liggekomfort bibeholdes. Dertil finder du også samlebeslag, endebremser og sidebremser, så din elevationsseng er sikret og ikke skrider. Vi tilbyder en trådløs fjernbetjening, som kan betjene alle OKIN og DEWERT motorer. Kom forbi butikken i Valby eller ring på telefonnummer 36 46 18 41 for yderligere information.