Tempur

Time2sleep fører et bredt udvalg af produkter fra pude- og madrasproducenten Tempur, som er verdenskendt for sit unikke trykabsorberende materiale af samme navn. Virksomhedens historie er faktisk tæt sammenkædet med de amerikanske rumopsendelser, da materialet blev udviklet i samarbejde med NASA. Man havde dengang brug for et temperaturfølsomt og vægtfordelene materiale til astronauterne, og i 1980’erne blev Tempur materialet tilgængeligt for offentligheden. Tempur materialet giver grundet sine unikke egenskaber en uovertruffen støtte og komfort. Materialet reagerer på kropstemperatur, tilpasser sig vægt og form, og giver dermed en individuel støtte til gavn for din nattesøvn.

 

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kvalitet, støtte og komfort

Tempur har siden udviklet sig til en verdensomspændende leverandør af puder og madrasser.
Vi fører i dag 3 serier med Tempur madrasser: Cloud som giver en blød følelse, Sensation med en traditionel følelse og Original som giver en fast følelse. Madrasserne som føres i 3 tykkelse, og valget af Tempur madras afhænger af således vægt, behov og hvilken følelse man bedst kan lide. Med 15 års garanti sikres du desuden en god nats søvn mange år frem

 

Hør mere om Tempur

Vi står altid klar til at fremvise Tempurs produkter og fortælle om materialet på tlf. 36 46 18 41. Kig forbi butikken og gør dig dine egne erfaringer, eller dan dig et overblik over vores brede udvalg af Tempur produkter her på hjemmesiden.