Supreme Bamboo

Supreme Bamboo bliver produceret i Tyskland med den nyeste teknologi inden for trykaflastning. I denne serie kan man vælge mellem 2 madrasbygninger: Novum DS og Active Core. Denne serie tilbyder madrasser i forskellige størrelser fra 70 til 200 cm i bredden. Dertil er det muligt at vælge mellem medium eller fast hårdhed, som bestemmes ud fra vægt og højde. Supreme Bamboo gør det muligt at vælge lige præcis dén madras, der passer bedst til dig.

Læs mere

Supreme Bamboo Active Core madras Tilbud
Supreme Bamboo Active Core madras
f.eks. 90x200 Nu 7.498,-  Før 11.998,-  | Spar -4.500,- 

Åndbar og optimal støtte

Dennes series luksus madrassystemer giver en madras, som emmer af kvalitet og komfort. Novum DS madrassen er opbygget med 5 lag materialer, hvor Active Core er bygget med 4 lag materialer. Kombinationen af de forskellige lag giver madrasserne en god opdrift og støtte og sikrer en optimal åndbarhed og trykfordeling. Madrassernes betræk er af det naturlige materiale bambus, og den har en 3D teknologi, som giver sublim ventilation og er aftageligt og vaskbart. Disse kvalitetsmadrasser er polstret med hybrid skum (Gel), som tilføjer en luftig og trykaflastende overflade.

 

Har du brug for mere information?

I butikken i Valby står vi klar til at besvare dine spørgsmål om Supreme Bamboo madrasserne. Hvis du ønsker yderligere information og/eller vejledning, så er du velkommen til at tage kontakt på telefonnummer 36 46 18 41.