Sleepwell

Sleepwell er time2sleep´s eget sengebrand som består af en boxmadrasserie og et bredt udvalg af topmadrasser og madrasser som føres i alle størrelser - også specialmål. Sleepwell boxmadras-serien er beklædt med flot møbelstof i koksgrå eller beige, som alt efter behov og følelse kan kombineres med 5 forskellige typer topmadrasser. Hvis man søger en ny madras føres Sleepwell serien som springmadras, skummadras, latexmadras og viskomadras, som kan benyttes på en
lamel- eller elevationsbund i eksisterende sengeramme. Hvis man ønsker øget blødhed og ligge- komfort kan en ny Topmadras fra Sleepwell serien være sagen.

Læs mere

Sleep Well koldskum madras ( Baby / Junior )
Sleep Well koldskum madras ( Baby / Junior )
f.eks. 55x110 1.298,- 

Sleepwell madrasser i specialmål

Alle produkter i sleepwell serien er dansk produceret i høj kvalitet. Sleepwell serien kan fremstilles efter kundens ønske - så kontakt time2sleep såfremt vi ikke har opgivet prisen på den størrelse madras eller topmadras som du har brug for.

 

Hør nærmere

Vi står altid klar til at give gode råd og vejledning om skum- og springmadrasser. Dan dig et overblik her på hjemmesiden eller tag kontakt på tlf. 36 46 18 41 og hør nærmere om Sleepwells produkter.